totaalrenovatie

Eén aanspreekpunt voor alle werken

Ook als partner voor uw volledige renovatieproject kan u rekenen op de kennis en ervaring van Steven Corijn. Van de afbraakwerken tot het herbouwen en afwerken van woningen, appartementsgebouwen of andere, uw verbouwing ligt in betrouwbare handen.

scroll Created with Sketch. SCROLL
3.3

Afbraakwerken 

Wij staan in voor tal van afbraakwerken. Muren of platen verwijderen, beton uitbreken, trappen elimineren,… Als het nodig is, kunnen we uw huis of gebouw volledig strippen zodat het helemaal klaar staat voor renovatie.

AFBRAAK

Algemene bouwwerken

Of het nu gaat op het aanleggen van een oprit of terras, het vloeren of betegelen van wanden of andere renovatietaken, wij voeren de gevraagde werken tot in de puntjes. Met respect voor timing en budget zorgen wij voor een perfecte realisatie.

Afwerking

Ook voor de fijne afwerking bent u bij Steven Corijn aan het juiste adres. Zowel in mankracht als in materiaal hebben wij heel wat expertise in hun om uw bouwwerk in volle glorie te herstellen. Van boven tot onder krijgt uw woning of gebouw een make-over zodat het opnieuw jarenlang optimaal beschermd is. 

Uw renovatie in professionele handen!
renovatie schuur