Dakrenovatie

De beste bescherming voor uw woning

Een goed beschermd huis begint bij een stevig dak zonder beschadigingen. Hebt u twijfels over de staat van uw dak dan komen wij graag ter plaatse voor een objectief oordeel. We bekijken dan ook welke werken moeten uitgevoerd worden om uw dak opnieuw in optimale conditie te krijgen.

Daarbij gaan we niet over één nacht ijs, we werken met ervaren werkkrachten en volgens de hoogste standaard. Het gebruik van kwalitatief materiaal en specifieke technieken zorgt ervoor dat je kan rekenen op een duurzame dakrenovatie.

 

scroll Created with Sketch. SCROLL
dakrenovatie

Dakontmossing

Het ontmossen van uw dak is essentieel om uw gebouw te beschermen tegen vocht- en andere schade. Mossen en algen krijgen zo geen kans om de dakpannen te laten barsten of slijtage te veroorzaken.

We maken veelal gebruik van een techniek waarbij de pannen beneveld worden en zichzelf door de verschillende weersomstandigheden reinigen. Een tweede mogelijkheid is om aan de hand van  waterdruk de mossen en/of schimmels op een ecologisch manier te verwijderen. Daarna kan er een beschermlaag of coating worden aangebracht die ervoor zorgt dat mosvorming in de toekomst niet (of bijna niet) meer mogelijk is.

reiniging dak

Herstel van schoorsteen

Vertoont uw schoorsteen barsten, komt het voegwerk los of zijn er stenen kapot dan kan u op ons rekenen voor een professionele restauratie.

We herstellen de schoorsteen waar mogelijk en metsen opnieuw op waar nodig. Zo zorgen we ervoor dat uw renovatie tot in de puntjes wordt afgewerkt. Wij bezitten een eigen spinhoogtewerker die het mogelijk maakt om op de moeilijkste plaatsen te geraken en zo het werk deskundig uit te voeren.

schoorsteen
Wij brengen uw dak terug in topconditie!
Neem vrijblijvend contact voor een voorstel op maat.
6