Gevelrenovatie

Werk voor specialisten

Dé gevelrenovatie bestaat niet. Elk bouwwerk, elke situatie is anders en vraagt om een gepaste werkwijze. Daarom komen wij ook altijd eerst ter plaatse om te bekijken wat de verwachtingen zijn en wat er mogelijk is.

Onze kennis en jarenlange ervaring laten toe om u de beste aanpak voor een duurzaam resultaat voor te stellen. Bovendien kan u steeds rekenen op een correcte planning en uitvoering van de werken.

scroll Created with Sketch. SCROLL
gevel 1

Gevelreiniging

Een goed beschermde gevel, en bijgevolg een beschermd huis, begint bij een grondige en professioneel uitgevoerde reiniging ervan.

Op basis van de noden en verwachtingen kijken we welke technieken best geschikt zijn. Dat kan gaan van het verwijderen van mos, schimmels en/of graffiti tot het zandstralen, stoomreinigen of chemische/industriële reiniging.

gevel 2

Voegwerken

Om het metselwerk te beschermen is een correct uitgevoerd metselwerk essentieel. We starten met het uitslijpen van de bestaande voegen en het vervangen van kapotte stenen om dan opnieuw op te voegen volgens de regels van de kunst.

Afhankelijk van de stenen en de bouwstijl bekijken we welke materialen we best kunnen gebruiken en ook in samenstelling en kleur van het voegsel zijn de mogelijkheden eindeloos.

U kan steeds rekenen op ons professioneel advies om tot een optimaal resultaat te komen. Indien gewenst kunnen we vooraf enkele voegstalen plaatsen om na enkele dagen te zien welke materialen combinatie best bij de gevel past.

Gevelbescherming / impregnatie tegen vocht

Om uw gevel optimaal te beschermen tegen het zuur in de neerslag gebruiken we impregneervloeistof die ervoor zorgt dat uw gevel (bijna) geen water meer opneemt maar toch blijft ademen.

Dankzij deze beschermlaag op uw stenen wordt uw gevel ongevoelig voor vocht, mos, algen en vrieskou en neemt de isolatiewaarde en levensduur van uw woning aanzienlijk toe. 

gevel 4
“Wij hebben de kennis en ervaring in huis om in uiteenlopende situaties de meeste duurzame oplossing voor te stellen.”

Kaleien

U kan ook voor kalei of kalkverf kiezen om uw gevel af te werken. Door het zorgvuldig uitstrijken van de kalkpleister worden oneffenheden of kleurverschillen weggewerkt en geniet u in de kortst mogelijke tijd van een mooi en duurzaam resultaat. Bovendien zorgt deze authentieke afwerking voor een extra isolatie en bescherming tegen wind en regen. 

Uw renovatie in professionele handen!
gevel 3