Bedrijf

Een professionele aanpak

Al jaar en dag is Steven Corijn bezig met voegwerken en gevelrenovatie. Wat in 2009 begon als een activiteit in bijberoep is ondertussen uitgegroeid tot een uitgebreide en professionele service voor zowel particulieren als investeerders en promotoren.

Steven heeft zich gespecialiseerd in complexe renovatieprojecten en onderscheidt zich vooral met zijn expertise en proactieve aanpak.

scroll Created with Sketch. SCROLL
oude schuur voor

Bij alle projecten komt Steven steeds terug plaatse om de situatie en de nodige werken correct in te schatten. Want gevelrenovatie is geen standaardproduct, het is altijd maatwerk met uw noden en verwachtingen als uitgangspunt. De keuze van de gepaste technieken en juiste materiaal is immers cruciaal voor het welslagen van de renovatie.

“Met onze kennis van zaken maken we in heel wat situaties het verschil!”

oude schuur voor

Investeren in kennis en materiaal

Het bijblijven met de meest moderne technieken en het investeren in materialen van topkwaliteit zijn voor Steven prioritair voor zijn werking. Daardoor kan hij u veel beter van dienst zijn. Stellingen kunnen tijdens de duur van de werken blijven staan, opdrachten kunnen sneller en efficiënter uitgevoerd, enz…

Dat, in combinatie met een doorgedreven kennis van de verschillende technieken, maakt Steven Corijn tot een gegeerde partner in vaak moeilijke renovatiewerken. 

Oude schuur na
Uw renovatie in professionele handen!
Contacteer ons voor een voorstel op maat.
SCHUUR NA